Kerkennacht

Begintijd 21 juni 2019 00:00

Eindtijd 23 juni 2019 00:00

De kerkennacht voor volgend jaar (21 tot 23 juni 2019) staat in de steigers. De kerngroep die de kerkennacht co÷rdinerend voorbereid heeft gekozen voor het onderwerp: ĹIs dit ˇˇk kerk?ĺ.

Tijdens de Kerkennacht laten plaatselijke kerken en geloofsgemeenschappen in het hele land zien dat je in hun kerk verrassende dingen kunt beleven. De kerk heeft bij sommige mensen een stoffig imago. Maar dat is lang niet altijd terecht! Onder het motto 'Is dit ˇˇk kerk?' stellen kerken zichzelf open en laten ze een ongekende kant zien. Zo dagen ze de bezoekers uit het beeld van de kerk bij te stellen.

Binnenkort verschijnt een speciaal nummer in het kader van het Oecumenisch Bulletin dat ingaan op andere vormen van kerk-zijn.