Meedoen

We hopen dat het werk van de Raad door een brede basis gedragen wordt. Want daar, in de lokale kerken, krijgt ons werk concreet vorm en inhoud. Hieronder leest u meer over onze campagne Kerkproeverij, de jaarlijkse Walk of Peace en het tweejaarlijks Inspiratiefestival Terschelling. Deze acties organiseren we in samenwerking met verschillende partnerorganisaties. Lees hieronder meer en doe mee!

Uitgelichte artikelen

Categorieën

Interkerkelijke Jongerenraad

Wil jij jongeren en jongvolwassenen over kerkgrenzen heen verbinden en samen invloed uitoefenen op het beleid van kerken? Sluit je dan aan bij de Interkerkelijke Jongerenraad.

Lees meer

Kerkproeverij

Kerkproeverij is een landelijke campagne die kerken wil helpen om uitnodigend en gastvrij te zijn. In de kerk is immers plek voor iedereen.

Lees meer

Walk of Peace

Ieder jaar in september organiseert de Raad van Kerken samen met Pax een Walk of Peace. Loop ook mee, of organiseer er zelf één!

Lees meer

Inspiratiefestival Terschelling

Kom naar het inspiratiefestival op Terschelling voor verrassende en vernieuwende initiatieven op het gebied van zingeving en geloof. Dit jaar van 16 tm 18 oktober.

Lees meer

Groen doen en laten

De werkgroep Groene Websites beheert zes groene websites. Elke site biedt inspiratie, ideeën en praktische tips voor een duurzame en zorgzame omgang met de schepping.

Lees meer

Maat worden

Voor wie ook financieel de oecumene wil bevorderen kan Maat van de Raad worden. Hartelijk dank!

Lees meer