Debat voorstel kinderpardon

De coalitiepartijen bereikten gisteren een akkoord over het kinderpardon. Voor veel kinderen die al langer dan vijf jaar in Nederland verblijven dreigde uitzetting. De Raad van Kerken heeft voor deze kinderen in de afgelopen maanden bij de politiek aangedrongen op een oplossing. Met het akkoord dat de fracties van VVD, CDA, Christenunie en D66 bereikten lijkt die oplossing er nu te komen. Algemeen secretaris Christien Crouwel en moderamenlid René de Reuver wonen vandaag het debat in de Tweede Kamer bij. (30 januari 2019, 09.00 uur)

Zie ook de eerdere berichten over de uitzet-stop voor kinderen die de Raad bepleit (klik hier)

Onderste foto (vlnr): Esther van Dijken (contactpersoon fam Tamrayzan), Derk Stegeman (Stek), Christien Crouwel en René de Reuver, voorafgaand aan debat