Bid 27 oktober mee voor vrede

In navolging op de oproep van paus Franciscus aan alle christenen om op vrijdag 27 oktober te bidden en te vasten voor vrede in Israël en de Palestijnse gebieden, organiseert de Raad van Kerken opnieuw een online ochtendgebed.

Dit oecumenisch gebed vindt plaats op vrijdag 27 oktober van 8.30 – 8.45 uur. Bisschop Dirk-Jan Schoon en ds. Rachelle van Andel zullen het gebed leiden, na een kort welkom door Geert van Dartel, voorzitter van de Raad.

Het gebed staat open voor alle christenen en mensen van goede wil. Het aantal plekken is echter beperkt tot 100.

De Raad van Kerken heeft het voornemen om in de komende maanden elke laatste vrijdagochtend van de maand een kort online ochtendgebed voor vrede organiseren. Het volgende gebed vindt plaats op vrijdag 24 november 8.30 – 8.45 uur.