Kamers voor vluchtelingen

De stichting Takecarebnb matcht vluchtelingen en gastgezinnen. Voor vergunninghouders die wachten op een huis, biedt het COA een regeling: de logeerregeling vergunninghouders.

Takecarebnb is de organisatie die het COA helpt met het matchen van gastgezinnen met vergunninghouders. Wanneer u geïnteresseerd bent in het laten logeren van een vergunninghouder bij u thuis, neem dan contact op met Takecarebnb!

Voor gastgezinnen is de logeerperiode van drie maanden een bijzondere ervaring. Je geeft je gast een warm welkom en een positieve start in Nederland. Takecarebnb werkt met een zorgvuldig matchingsproces, waarin we uitgebreid aandacht besteden aan de verwachtingen, wensen en zorgen van vluchteling en gastgezin.

Voor meer informatie: info@takecarebnb.org en de website: www.takecarebnb.org

Afbeelding: Familie Bruggeman. Foto: stichting Takecarebnb.