Raad van Kerken present op Inspiratiefestival Terschelling

Het Inspiratiefestival Terschelling is dé ontmoetingsplek voor vernieuwende initiatieven op het gebied van geloof, kerk en samenleving. Op het eiland kunnen deelnemers uit de volle breedte van kerk en samenleving zich een weekend lang laten inspireren door een mix van activiteiten die een opfrisser zijn voor hun persoonlijk geloof en kerkelijke praktijk. 

Sinds de eerste editie in 2017 is de Raad van Kerken betrokken bij de organisatie van het festival, dat een vrijplaats wil zijn voor verbinding, verdieping en vernieuwing. Dit jaar vindt het festival plaats van 20 – 22 oktober. Op de zaterdagmiddag, 21 oktober, presenteert de Raad een interactief programma van gospelzang en debat dat in het kader staat van de kerkelijke verwerking van het slavernijverleden.

Ben jij geïnteresseerd in geloof, betrokken bij een kerk of gewoon op zoek naar inspiratie? Kom dan naar het Inspiratiefestival op Terschelling! Laat je door een gevarieerd programma in kerken, duinen, bos en strand verrassen door talloze voorbeelden van kerk-zijn in de tijd. Hier ontmoet je mensen die ook op zoek zijn naar de kerk van de toekomst en die hun ervaringen met je willen delen.

Het Inspiratiefestival wordt georganiseerd door de Protestantse Theologische Universiteit, de Protestantse Kerk in Nederland, de Evangelisch-Lutherse Kerk, de Raad van Kerken in Nederland en de gezamenlijke kerken van Terschelling.

www.inspiratiefestival-terschelling.nl