Week van Gebed 2022 @Stronglife

Zondag 16 januari startte de jaarlijkse Week van gebed voor eenheid. Tijdens deze week organiseert Stronglife.nl verschillende activiteiten voor jongeren. Hier staan ze op een rijtje.

Elke dag een nieuwe video op Stronglife.nl, YouTube en Instagram

Op de doordeweekse dagen plaatst Stronglife elke dag een nieuwe video die aansluit bij het thema van de Week van gebed voor tieners: Ga daarvoor naar Stronglife.nl

Elke dag een e-mail

Van maandag t/m vrijdag wordt elke dag een e-mail verstuurd met daarin een video, Bijbeltekst en een korte overdenking om de dag mee te beginnen. Meld je hier aan om deze mail te ontvangen

Donderdag insta-live over bidden

Op donderdag 20 januari is er om 16:00 uur een insta-live over het onderwerp bidden. Tijdens deze insta-live zal e gesproken worden over de kracht van gebed en zal er gebeden worden voor de ingestuurde gebedspunten. Ga hiervoor naar @stronglifenl op Instagram.  

Dagopeningen (voor scholen)

Speciaal voor scholen zijn er vijf dagopeningen gemaakt die leraren kunnen gebruiken tijdens de Week van Gebed. Uiteraard kunnen de dagopeningen ook binnen gezinnen gebruikt worden. Bekijk hier de dagopeningen.


Over de Week van Gebed

De Week van gebed voor eenheid van christenen is een jaarlijks terugkerende week waarin christenen samen bidden. De gebedsweek wordt georganiseerd door de Raad van Kerken en MissieNederland.