Postdoc internationale kerk

Theologische kandidaten die een bachelor hebben in één van de disciplines van de Vrije Universiteit en kerkelijk betrokken zijn, kunnen een eenjarige ambtsopleiding volgen voor leiders van internationale kerken.

De migrantenorganisatie SKIN (Samen Kerk in Nederland) heeft daarover informatie naar buiten gebracht. De directie Onderwijszaken van de faculteit godgeleerdheid van de VU heeft officieel aangegeven dat deze leerweg openstaat. De nieuwe eenjarige postdoctorale ambtsopleiding start in september.

Information (English): http://godgeleerdheid.vu.nl/en/programmes/postgraduate/index.aspx#
Informatie (Nederlands): http://www.godgeleerdheid.vu.nl/nl/opleidingen/postacademische-opleidingen/postacademische-ambtsopleiding-migrantenpastor-kerkleider/postacademische-ambtsopleiding-migrantenpastor-kerkleider.aspx

Voor meer informatie kan men terecht bij dr. Simon Ririhena, s.ririhena@vu.nl en bij dr. Samuel Lee, s.lee@vu.nl, de coördinatoren van de ambtsopleiding.