Zoek het woord

De Nationale Synode die vanaf 10 september door Nederland reist, heeft een enorm spandoek waarop een zogenaamde Credo-tekst is geschreven. Het inspireerde onze fotograaf tot het nemen van diverse foto’s. Eén van de jonge vrijwilligers bedacht er een spelletje bij, waar Pearl en Hans Anders prima een sponsorbijdrage aan zouden kunnen geven. De vraag aan de bezoeker van deze pagina is eenvoudig: Zoek steeds het woord ‘eenheid’. Aan het einde van deze pagina na enig scrollen vindt u de (voor de hand liggende) moraal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moraal:
Hoe meer woorden, hoe moeilijker de eenheid terug te vinden is.
Oftewel: Houd het simpel.