Stiltekring voor Oekraïne tegen de oorlog

Zaterdag 21 mei is het Europadag in Oekraïne. Op deze dag wil PAX solidariteit met alle slachtoffers van het geweld in deze oorlog laten zien. Op meerdere plekken door heel Nederland worden, om 12 uur in de middag, stileringen voor vrede georganiseerd.

Een stiltekring is een krachtig statement tegen oorlog en een symbool van een gezamenlijke wens of hoop om conflict te stoppen. Op zaterdag 21 mei wordt – op hopelijk veel plekken in Nederland – stilgestaan bij de slachtoffers, ontheemden en vluchtelingen die geraakt zijn door deze oorlogen.

PAX nodigt iedereen uit om in stilte een boodschap voor solidariteit en vrede te uiten. De manier waarop een stiltekring tot stand komt, kan eenieder zelf invullen. 

  • Mail PAX om je aan te melden en voor meer informatie.