Walk of Peace

In navolging van de Wereldraad heeft de Raad van Kerken de jaren 2013 tot 2021 als motto ‘een pelgrimage van gerechtigheid en vrede’ meegegeven. De Wereldraad besloot hiertoe op de assemblee van Busan, in 2013.

Daarom organiseert de taakgroep Pelgrimage ieder jaar in september, samen met Pax, een Walk of Peace. Aan deze vredeswandeling kan iedereen deelnemen. Loop de volgende keer ook mee, of organiseer in uw eigen woonplaats een vredeswandeling!

Organiseer volgend jaar ook een Walk of Peace. Hoe dat kan leest u in deze handleiding.

Een bijzondere Walk of Peace

Op het Inspiratiefestival Terschelling is ook in 2021 vanuit de Raad van Kerken een ‘Walk of Peace with Creation’ georganiseerd. Door het fraaie duinlandschap ging het. Er waren drie staties: gerechtigheid, vrede en heelheid van de schepping. >>