Walk of Peace

In navolging van de Wereldraad heeft de Raad van Kerken de jaren 2013 tot 2021 als motto ‘een pelgrimage van gerechtigheid en vrede’ meegegeven. De Wereldraad besloot hiertoe op de assemblee van Busan, in 2013.

Daarom organiseert de taakgroep Pelgrimage ieder jaar in september, samen met Pax, een Walk of Peace. Aan deze vredeswandeling kan iedereen deelnemen. Loop de volgende keer ook mee, of organiseer in uw eigen woonplaats een vredeswandeling!

Organiseer volgend jaar ook een Walk of Peace. Hoe dat kan leest u in deze handleiding.

Walk of Peace in 2020

De Raad van Kerken en Pax vragen plaatselijke organisatoren uiterst terughoudend te zijn bij het organiseren van een Walk op Peace in de Vredesweek dit najaar. Aangeraden wordt alternatieven te zoeken die geen risico meebrengen. >>