Update religieuze samenkomsten

De Boeddhistische Unie, het Contactorgaan Moslims en Overheid, het Interkerkelijk Contact in Overheidszaken en de Hindoeraad hebben een gezamenlijke richtlijn opgesteld aangaande religieuze en levensbeschouwelijke bijeenkomsten.

Open Kloostertuin

Een oase van rust midden in de stad: wandelen in het bos, genieten van de bloemen, even zitten in de tuinkapel. Deze zomer is de kloostertuin van Stadsklooster San Damiano in Den Bosch op de tweede zaterdagmiddag van de maand te bezoeken.

Debat over de toekomst van Europa

In maart 2021 is een Gezamenlijke Verklaring van de Europese Unie ondertekend, waarmee de Conferentie over de Toekomst van Europa werd ingesteld. De conferentie wil ruimte scheppen voor debat over de uitdagingen en prioriteiten van de EU.

Zij die een leven redt

Altijd Aanwezige, mekor hebrachot, bron van alle zegeningen. U heeft ieder van ons afzonderlijk geschapen naar Uw Evenbeeld, en ons tezamen gevormd tot dragers van Uw liefdevolle …

Zondag van de Arbeid

Op 1 mei is het de Dag van de Arbeid, de zondag in de buurt van 1 mei, dit jaar op 2 mei, is de Zondag van de Arbeid. Met het oog hierop maakte Charlotte Kwak een bloemschikking die een plaats kan hebben in de viering.