Raad zoekt medewerker communicatie

De Raad van Kerken in Nederland zoekt een medewerker Communicatie (m/v) 12 uur per week

Ben jij een gedreven communicatieprofessional die de uitingen van de Raad van Kerken in Nederland goed voor het voetlicht wil brengen? En heb je ervaring zowel met het maken van drukwerk als met het organiseren van digitale communicatie via website en nieuwsbrieven. Dan is dit een mooie uitdaging voor je.

Als medewerker communicatie speel je een centrale rol in het verzorgen van de externe communicatie van de Raad van Kerken. Je onderhoudt contacten met media en stelt persberichten op. Je zorgt voor het bijhouden van de website, plaatst berichten voorzien van illustraties en stelt de digitale nieuwsbrief samen. Je begeleidt de uitgaven in de reeks Oecumenische Bezinning. Je maakt folders op voor bijeenkomsten. Ook begeleid je de uitgave voor de jaarlijkse Week van Gebed voor eenheid van christenen.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent doelgericht en neemt zelf initiatief. Je voelt je betrokken bij de oecumenische samenwerking in Nederland en in staat om de uitingen van de Raad van Kerken op een creatieve en aansprekende manier voor het voetlicht te brengen. Je hebt een opleiding op HBO-niveau in communicatie en bent goed bekend met office-programma’s, Adobe Creative Cloud, WordPress en digitale communicatie. Je bent lid van en actief betrokken bij een van de bij de Raad aangesloten kerkgenootschappen.

Wat mag jij van ons verwachten?

Je komt te werken in een kleine bureauorganisatie die een grote achterban van 19 kerken bedient. Je werkt nauw samen met de algemeen secretaris van de Raad van Kerken. Wij bieden jou een afwisselende functie waarin je kunt groeien. De functie is ingeschaald in schaal 8, minimaal € 2.390 en maximaal € 3.285 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, volgens de arbeidsvoorwaardenregeling van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Daarnaast ontvang je vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%). Het gaat om een contract voor één jaar met uitzicht op een vervolg.

Geïnteresseerd?

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatie met CV (als één PDF) naar rvk@raadvankerken.nl t.a.v. Beppie van Laar o.v.v. vacature medewerker communicatie vóór 20 oktober 2021.
Voor vragen kun je contact opnemen met Beppie van Laar via email rvk@raadvankerken.nl
Voor meer informatie over de Raad van Kerken verwijzen we je graag naar de website van de Raad van Kerken in Nederland www.raadvankerken.nl

Download de vacaturetekst