Prikkelarme Kerkdienst

• Datum:
  • Locatie: De Goede Herder
  • Adres: Hoofdstraat 35, Valkenburg

Uitstel van de Prikkelarme Kerkdienst. Nog maar net met veel enthousiasme van start of ook de Prikkelarme Kerkdiensten krijgen te maken met de beperkende maatregelen rond het Coronavirus. Dit betekent dat het niet mogelijk is om op 26 april bij elkaar te komen voor de tweede Prikkelarme Kerkdienst van dit jaar. Jammer, want de aanwezigen waren erg blij met dit initiatief, omdat het echt voorziet in een behoefte.

In het vertrouwen dat deze crisis door alle maatregelen binnenkort onder controle te krijgen is en de beperkende maatregelen versoepeld kunnen worden, willen we een nieuwe datum aankondigen. De dienst van 26 april wordt verplaatst naar 14 juni. Hierdoor moest er wel geschoven worden met de dienstdoende voorgangers, in verband met hun beschikbaarheid.

De nieuwe agenda is als volgt: 14 juni gaat pastor Rixt de Graaf voor. 30 augustus neemt ds. M. Zebregs voor haar rekening en op 13 december gaat ds. M. Heikoop voor. We vinden het jammer dat we elkaar niet kunnen ontmoeten op 26 april, maar we hopen u te zien op zondag 14 juni om 12:30 in de Goede Herder, Hoofdstraat 35 in Valkenburg. Ook als u nog niet eerder bent geweest, bent u van harte welkom.

Afbeelding bovenaan: De drie voorgangers. Foto: Ingrid van Oorschot, eindredacteur van ‘Zicht op Valkenburg’.