Groningenzondag

• Datum:
  • Organisatie: Platform Kerk en Aarbeving

Zolang de aardbevingsproblematiek nog zoveel scheuren geeft in de ziel van Groningers wil het Platform Kerk en Aardbeving (kerkenaardbeving.nl) deze problematiek jaarlijks onder de aandacht brengen door een Groningenzondag te organiseren, waarin gebed gevraagd wordt voor de situatie van de Groningers. Het is nog steeds zo hard nodig.

Dit jaar vindt deze Groningenzondag plaats op zondag 27 juni 2021. Het Platform vraagt of u Groningen op deze dag in uw voorbeden wilt meenemen tijdens uw dienst. Het gaat om een gebed voor allen die getroffen zijn door de aardbevingsproblematiek en allen die zich inzetten voor herstel van vertrouwen.

Binnenkort komt er een kort filmpje beschikbaar op de website, dat u kunt verspreiden in uw gemeente of tijdens de dienst kunt laten zien om deze boodschap onder de aandacht te brengen.

Photo by Jasper Doornbos on Unsplash