ECEN vergadering ‘Challenges we are living in’

• Datum:

Het European Christian Environmental Network (ECEN) nodigt alle leden en vrienden uit voor de volgende ECEN-vergadering, die van 13 tot en met 15 juni 2022 digitaal zal plaatsvinden onder de noemer ‘Uitdagingen waar we in leven’.

Deze assemblee biedt de ruimte voor een discussie over de belangrijkste uitdagingen op weg naar een duurzame toekomst, waaronder energiezekerheid, Europese Green Deal en klimaatkwetsbaarheid zoals onderstreept in het laatste IPCC-rapport, vanuit het perspectief van kerken.

De bijeenkomst zal tegelijkertijd een gelegenheid zijn voor het voorbereiden en formuleren van verwachtingen van kerken in Europa met betrekking tot milieu en schepping, zoals besproken in de WCC-vergadering in Karlsruhe, voor een discussie met jongeren over hun zorgen met betrekking tot milieu en klimaatverandering, en voor een discussie over de toekomst van ECEN.

De assemblee begint op 13 juni met een openingssessie en gaat de komende twee dagen verder met 6 werksessies. Het gedetailleerde programma en de registratie voor het evenement zullen in de komende dagen beschikbaar zijn.
Reserveer tijd voor het evenement in uw agenda.