Bonhoeffer75

• Datum:
  • Locatie: Grote Barbarakerk
  • Adres: Grote Kerkstraat 4, Culemborg
  • Organisatie: De Roos van Culemborg in samenwerking met de Raad van Kerken in Nederland

Het project Bonhoeffer75 vond weerklank: de tienduizenden verspreide werkboekjes worden door tienduizenden gebruikt. Voorstelling, expositie en concert verheugen zich in grote belangstelling, sprekers zijn geziene gasten in parochie en gemeente. Kerkdiensten, vespers, thema- avonden, workshops, weekenden, steeds blijkt de poëzie van Bonhoeffer en de aangeboden verwerking inspirerend.

Op 31 oktober (i.p.v. 28 maart) 2020 komen al deze uitgezette lijnen bij elkaar in Culemborg bij de landelijke ontmoetingsdag Bonhoeffer75. Vlak voor de herdenking van zijn sterfdag  (9 april) en ruim een maand voor de viering van de bevrijding. Organisator De Roos van Culemborg nodigt ieder die zich betrokken weet bij dit project uit om naar Culemborg te komen.

Uitnodiging met programma

Affiche Bonhoeffer 2020