De toekomst van … (3)


  • Datum:
  • Organisatie: Culturele commissie Oud-Katholieke Kerk Utrecht

De toekomst van…
Wanneer is dit over?” en: “hoe wordt straks?” De toekomst houdt ons dagelijks bezig. Iedereen denkt daarbij aan verschillende dingen. De toekomst van na Covid-19 kan je bezighouden, maar ook de toekomst van nieuwe verkiezingen, of juist de toekomst van het klimaat. “Toekomst” is daarom het thema van Denken in de Driehoek 2021. In vijf maanden komen de thema’s de toekomst van…: protest, de politiek, de mens, de wereld en de toekomst aan bod.

De daarop volgende thema’s zijn: “De toekomst van…”

– Protest – 20 januari – Mathijs van de Sande en Peter-Ben Smit
De Politiek – 10 februari 2021 – Liesbeth van der Grift
De Mens – 10 maart 2021 – Sahar Shirzad en Ari Troost
– De Wereld – 7 april 2021 – Mathias Kramm en Esther Kokmeijer
– De Toekomst – 12 mei 2021 – Miguel John Versluys

Aanvangstijd: 20.00 uur.

Denken in de Driehoek organiseert avonden met een filosofische en levensbeschouwelijke insteek en een praktische invalshoek. Elke avond staat op zichzelf en kan los van de andere gevolgd worden. Vanwege de beperkingen rond het coronavirus, worden de lezingen allemaal live gestreamd worden via dit YouTubekanaal. Hierbij heeft elke kijker de mogelijkheid om in de live chat die zich naast het beeld bevindt vragen te stellen of opmerkingen te maken. U kunt hierin op elkaar reageren, maar de moderator zal ook meelezen en uw vragen voorleggen aan de sprekers. 

Volg ter voorbereiding op de lezingen de social-media pagina’s van Denken in de Driehoek, waar in de aanloop naar de lezingen de sprekers zullen worden voorgesteld en er vast inkijkjes op het programma worden gedeeld.
Facebook:
https://www.facebook.com/denkenindedr…
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/denkenind…
Instagram:
https://www.instagram.com/denkeninded…

Voor vragen, kunt u mailen naar: gertrudis.cultuur@okkn.nl

Op de hoogte blijven? Volg Denken in de Driehoek op Facebook, Instagram en/of LinkedIn.