Amsterdam, 20 mei 2018: TafelTijd

Samen eten met LHBT+ers

De Binnenwaai, kerk op IJburg, is de 100e kerk in Nederland die officieel genoteerd staat als een LHBT vriendelijke en veilige kerk. Daar kunt u op 20 mei 2018 van meeproeven bij TafelTijd, een nieuw initiatief van de Stichting WIJdekerk en De Binnenwaai. Bij TafelTijd zijn LHBT+ 'ers en betrokkenen samen kerk. Samen eten, elkaar ontmoeten, inspireren en bemoedigen in de relatie en de weg met God.

TafelTijd biedt een veilige plek voor alle aanwezigen, waar ruimte is voor ieders levens- en geloofsopvattingen. Het gaat niet om het overtuigen, maar om ontmoeten met Jezus als centraal middelpunt. Iedereen is dus welkom!

De eerste TafelTijd gaat van start op zondagavond 20 mei as. in Amsterdam, in De Binnenwaai op IJburg. Deze TafelTijd zal feestelijk om 18.00 worden geopend door programmamaker Tom Mikkers van de Evangelische Omroep.

TafelTijd – maaltijd & ontmoeting – feestelijke start met Tom Mikkers (EO), zondagavond 20 mei, 18.00 uur, De Binnenwaai, Protestantse Kerk op IJburg, Ed Pelsterpark 2, Amsterdam. Bereikbaar per tram 26, halte Diemerparklaan. Opgave via e-mail: voorganger@debinnenwaai.nl, t.a.v. Alexander Noordijk.

Meer informatie: www.debinnenwaai.nl