Middelburg, 16 mei 2018: Four Freedom Awards

Op 16 mei 2018 ontvangt Bisschop Paride Taban de Four Freedoms Award voor Vrijheid van Godsdienst. Dezelfde avond kunt u zelf deze inspirerende man, die zijn leven lang werkt aan vrede en gerechtigheid in Zuid Sudan horen en ontmoeten. U bent daartoe van harte uitgenodigd in een van de kerken in het centrum van Middelburg. In het volgende nummer van dit kerkblad leest u meer over exacte locatie en de invulling van de avond.

Elke twee jaar worden in Middelburg de Roosevelt Four Freedoms Awards uitgereikt aan mannen, vrouwen en organisaties die op inspirerende wijze invulling geven aan de Vier Vrijheden van Franklin D. Roosevelt: Vrijheid van meningsuiting, Vrijheid van godsdienst, Vrijwaring van gebrek en Vrijwaring van vrees.

Wilt u nu al meer weten over Bisschop Paride Taban en de redenen voor de toekenning van de award? Lees over deze laureaat op internet: www.paxvoorvrede.nl/bisschop-paride-taban-wint-roosevelt-four-freedoms-award.

Raad van Kerken Middelburg