Amsterdam, sept.-nov. 2018: Geestelijke zorg en trauma

De training Geestelijke zorg en trauma wordt ook in 2018 gegeven, in samenwerking met de Vrije Universiteit, op vier woensdagmiddag/-avonden: 19 september, 10 en 31 oktober en 14 november 2018.

Deze cursus wordt al lange tijd aangeboden en is steeds uitermate goed gewaardeerd. De hoofddocent is professor Ruard Ganzevoort, hoogleraar praktische theologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Deze cursus, over hoe geestelijke zorg voor mensen die door allerlei vormen van trauma en geweld getroffen zijn gestalte kan krijgen, is niet alleen interessant voor geestelijk verzorgers, pastores en predikanten, maar voor iedereen die professioneel mensen begeleidt bij trauma's en zingeving/levensbeschouwing.

Alle informatie over deze training vindt u via deze directe link:

en de flyer.

Arq Kenniscentrum Oorlog, vervolging en geweld
Impact | Landelijk kennis- en adviescentrum
psychosociale zorg en veiligheid bij schokkende gebeurtenissen
Website: www.oorlog.arq.org