Ede, 30 maart 2018: eigen-wijze Passie

Op Goede Vrijdag 30 maart wordt in Ede-Zuid een eigen-wijze Passie gehouden, geïnitieerd door de Raad van Kerken, georganiseerd door Emmaüs Ede en de Rooms-Katholieke St. Antoniusparochie. De Passie begint met een stille tocht vanaf de Stadspoort (Rietkampen kant), om 19.15 uur.

De tocht neemt ons mee in het lijdensverhaal van Jezus en het lijden in de wereld. We lopen met het kruis naar Kerkelijk Centrum Emmaüs. Daar zal het oude verhaal, met uitstapjes naar het hier en nu, klinken in tekst en muziek. Een intens verhaal dat nog steeds grote zeggingskracht heeft voor vandaag. Voor de prachtige hedendaagse muziek tekenen de band ‘Grandma’s Hands’ en de zangers Tamara Schalckx, Paula Vos en Rogier Pelgrim. Kinderen mogen een lampion meenemen voor onderweg.

U bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan de tocht, of rechtstreeks naar de viering in Kerkelijk Centrum Emmaüs te komen. De kerk is open vanaf 19.15 uur en de tocht is daar vanaf 19.30 uur op beeldscherm te volgen. Adres: Laan der Verenigde Naties 94 in Ede. Gezien het beperkt aantal plaatsen in Kerkelijk Centrum Emmaüs, vragen wij u vriendelijk om u voor deze viering op te geven. Dit kan via de intekenlijsten in Kerkelijk Centrum Emmaüs en de St. Antoniusparochie of via de website van Kerkelijk Centrum Emmaüs, www.emmaus-ede.nl. Zie ook de flyer.

Namens de werkgroep,
Erna Hulstein-Heinsdijk

Raad van Kerken in Nederland
Koningin Wilhelminalaan 5
3818 HN AMERSFOORT

Facebook Twitter LinkedIn
phone033-4633844
emailrvk@raadvankerken.nl