Doorlopende agenda

Bij de Raad van Kerken komen vele aankondigingen binnen van activiteiten. Soms zijn het de lidkerken, soms een raad van kerken, dan weer een werkgroep of verwante organisatie. Bij wijze van service sommen we de activiteiten hier kort op en vullen we ze regelmatig aan.


24
 november. Raad van Kerken Middelburg en Vlissingen. Bijeenkomst over cultureel erfgoed. Verder thema 'de historie van de kerk aan het Oranjeplein in Oost-Souburg'. Plaats: Kerk Open Haven, Oranjeplein te Oost-Souburg. Aanvang: 20.00 uur.

5 december. Conferentie over christenen in Irak. Organisatie: Katholieke Vereniging voor Oecumene en Raad van Kerken Nederland. Tijd: 5 december van 10.00 uur tot 12.00 uur. Plaats: Tweede Kamer Den Haag, in de Marcus Bakker kamer (legitimatie verplicht). Opgave: 073-6136471 of secretariaat@oecumene.nl.

8 december. De Protestantse Gemeente te Chaam e.o. houdt een avond over de kredietcrisis. Plaats: Ledevaertkerk te Chaam. Sprekers: prof. dr. Fred van Raaij, hoogleraar Economische Psychologie en prof. dr. Johan Graafland, gespecialiseerd in de filosofie van de economie en bedrijfsethiek. Beiden werken in Tilburg. Aanvang 20.00 uur.

21 januari. De Raad van Kerken in Maastricht organiseert een vesper en een lezing in het kader van de Week van Gebed voor de Eenheid. Prof. dr. Anton Houtepen spreekt over 'Nieuwe Allianties: Over de Oecumene van de Toekomst'. Plaats St.Jan aan het Vrijthof in Maastricht. Om 19.30 uur vesper, om 20.00 uur lezing.

Raad van Kerken in Nederland
Koningin Wilhelminalaan 5
3818 HN AMERSFOORT

Facebook Twitter LinkedIn
phone033-4633844
emailrvk@raadvankerken.nl