Amsterdam/Amersfoort, 2 en 15 december 2017: lezingen prof. John Behr

Priester en professor John Behr, vorig jaar benoemd op de Metropoliet Kallistos Ware leerstoel in Orthodoxe Theologie aan de Vrije Universiteit, verzorgt twee lezingen in de maand december 2017. Hij gaf al eerder in Nederland lezingen over Orthodoxe theologie voor een algemeen publiek en deze waren een groot succes.

De eerste lezing vindt plaats in Amsterdam op zaterdagmiddag 2 december 2017 en heeft als titel The Birth of Truth from the Virgin Scriptures. Op deze pagina staat meer informatie en een formulier om zich op te geven.

De tweede lezing geeft vader John in Amersfoort op vrijdagavond 15 december 2017. De titel is Tomb and Womb: the Birth of Christ. Op deze pagina staat meer informatie en een formulier om zich op te geven.

Tijdens de pauze en na afloop van de lezingen kunnen geïnteresseerden informatie krijgen over de mogelijkheden om aan de Vrije Universiteit Orthodoxe theologie te studeren.

Afbeelding: persbericht 19 november 2017, Amsterdams Centrum voor Orthodoxe Theologie.

Raad van Kerken in Nederland | Koningin Wilhelminalaan 5 | 3818 HN AMERSFOORT | 033-4633844 | rvk@raadvankerken.nl

Site design: SyncCP; techniek: SiteCan