Ommen en Dedemsvaart, 19 november 2017: Taize bijeenkomst

Op zondag 19 november 2017 komen twee broeders uit Taizé naar Ommen en Dedemsvaart. Het middagprogramma is bedoeld voor jongeren van 16-30 jaar en start om 14:00 u. in Ommen. De middag wordt afgesloten met een maaltijd in Dedemsvaart. Vervolgens is er een Taizé viering waarbij de broeders uit Taizé ook aanwezig zijn. Na de viering is er nog gelegenheid voor ontmoeting.

Voor het middag- en avondprogramma worden jongeren uitgenodigd van 16-30 jaar. Leuk voor diegenen die al eens in Taizé zijn geweest, maar zeker ook voor hen die erover nadenken om eens naar Taizé te gaan en meer willen weten over deze bijzondere plek.

Meer informatie: www.taizededemsvaart.nl/nieuws.html.
Via deze website kunt u zich ook aanmelden.

Raad van Kerken in Nederland | Koningin Wilhelminalaan 5 | 3818 HN AMERSFOORT | 033-4633844 | rvk@raadvankerken.nl

Site design: SyncCP; techniek: SiteCan