Driebergen, 2 november 2017: Een nieuwe economie

Ben jij ook voor een economie waarin de focus verschuift van welvaart naar welzijn, van groei naar bloei en van winst naar waarde? Een economie waarin empathie, solidariteit en compassie voorop staan, een goede relatie tussen mens en natuur bestaat en iedereen een zinvolle rol heeft en we ons samen inzetten voor gemeenschappelijke doelen?

Vice Versa en Stichting Oikos organiseren hierover de conferentie Een nieuwe economie van iedereen. Met een mondiale blik en een focus op Nederland, geheel in de geest van de nieuwe Duurzame Ontwikkelingsdoelen, laten we deelnemers vanuit overheid, bedrijfsleven, universiteiten, maatschappelijke organisaties met elkaar in gesprek gaan; denkers en doeners op het terrein van economische vernieuwing. Willen al deze partijen zich daadwerkelijk voor die veranderingen inzetten? Durven ze die open samenwerking aan en vertrouwen ze elkaar? Biedt een aangepaste markteconomie daarvoor voldoende ruimte?

Datum: Donderdag 2 november van 10.00 – 17.00
Adres: Theater Maitland, Landgoed De Horst, De Horst 1, Driebergen
Opgeven: www.stichtingoikos.nl/conferentie-een-nieuwe-economie-voor-iedereen/
Meer informatie: Christiaan Hogenhuis, e-mail: ct.hogenhuis@stichtingoikos.nl