Valkenburg, 5 augustus 2017: ZO! Gospel Choir

Zaterdag 5 augustus 2017 geeft ZO! Gospel Choir een concert in het Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51A, 6301 GL Valkenburg. Showtime: 20.30 uur.

Na een korte, maar welverdiende vakantie, gaat ZO! Gospel Choir uitgerust en geheel opgeladen weer aan de slag. De eerste stop is het schitterend gelegen Openluchttheater Valkenburg. In 2015 hebben zij voor het eerst het genoegen mogen smaken om in deze sprookjesachtige locatie een concert te geven. Het was een daverend succes en het enthousiasme van het publiek staat hen nog vers in het geheugen. Het koor kijkt dan ook halsreikend uit naar zaterdag 5 augustus om de pannen van het dak te spelen. Het concert start om 20.30 uur en u bent natuurlijk van harte welkom om erbij te zijn. Tickets kopen voor Openluchttheater Valkenburg? Klik hier.

Een greep uit de komende speeldata en locaties:

• 26 augustus 2017 - Uitmarkt A'dam: Sven Hammond ft. ZO! Gospel Choir & Broken Brass Ensemble;
  • 15 september 2017 - 125 jaar Grote Kerk Apeldoorn: ZO! Gospel Choir ft. Berget Lewis;
  • 24 augustus 2017 - 24uur Zuid Oost: ZO! Gospel Choir in concert.

Meer informatie: www.zogospelchoir.com.

Raad van Kerken in Nederland | Koningin Wilhelminalaan 5 | 3818 HN AMERSFOORT | 033-4633844 | rvk@raadvankerken.nl

Site design: SyncCP; techniek: SiteCan