Emmen, 29 september 2017: Liederen uit de Reformatie

De wieg van het protestantse lied

Op 29 september 2017 wordt door een aantal een aantal kerken in Emmen een muziekavond georganiseerd in het kader van 500 jaar Reformatie. Liederen die hun oorsprong vinden in de Reformatie, waar (moderne) componisten door zijn geïnspireerd, vormen de rode draad.

Er zal gezongen worden door Vocaal Ensemble Magnificat uit Emmen o.l.v. Daniël Rouwkema, met medewerking van organist Everhard Zwart, geboren in Emmen. Hymnoloog dr. Jan Smelik zal het geheel van onderhoudende achtergrondinformatie voorzien. Verder komt er nog een zeer bijzondere gast.... Er is een koperensemble en u mag zelf ook meezingen. Kortom een rijk gevulde avond die u niet mag missen! En... koffie is er ook......

Wanneer? 29 september 2017 20.00 u.
Waar? Goede Herderkerk, Oude Roswinkelerweg 30 in Emmen
Entrée? € 10,00 en voor jongeren tot 18 jaar 5 euro

Raad van Kerken in Nederland | Koningin Wilhelminalaan 5 | 3818 HN AMERSFOORT | 033-4633844 | rvk@raadvankerken.nl

Site design: SyncCP; techniek: SiteCan