Delden, 6 maart 2017: Lezing drs. Rob van Lint

Op maandagavond 6 maart om 19.30 uur komt drs. Rob van Lint, hoofddirecteur van het ministerie van Veiligheid & Justitie in Den Haag, een lezing geven in de Oude Blasius aan het Kerkplein 3 te Delden. Als hoofd van de Immigratie- en Naturalisatie Dienst (IND) stelt hij vast wie hier in Nederland in aanmerking komen voor een verblijfsvergunning en wie geen kans maken op een verblijfsvergunning.

De Raad van Kerken in Delden heeft hem uitgenodigd om een lezing te komen geven over ons Jaarthema: “Naasten voor elkaar”. Hij is de man die menselijkheid kent en ook de regels kent. Het is een voorrecht dat hij deze avond naar ons toekomt vanuit Den Haag om ons hierover te vertellen. Het belooft een inspirerende avond te worden.

U bent allen uitgenodigd naar deze lezing te komen in de Oude Blasiuskerk. De entree is vrij en in de pauze wordt u een kopje koffie of thee aangeboden. Een vrije gift stellen wij op prijs bij het naar huis toe gaan.

Foto: drs. Rob van Lint.