Maarssen, 9-14 april 2017: Willibrordwandeling 2017

Ga mee met de Willibrordwandeling 2017 in de Stille of Goede week voor Pasen en stap in de voetsporen van Willibrord. Vanuit Ierland brachten Willibrord  en zijn medebroeders het evangelie naar de lage landen. Bijna dertien eeuwen later wordt dit evangelie hier nog steeds gekoesterd. Dat ervaren we in de ontmoetingen met gelovigen van allerlei denominaties die ons tijdens de tocht gastvrijheid verlenen. Wandelend van Zwolle naar Utrecht bezinnen ons op de boodschap van Pasen. Gemiddeld wandelen we 25 km. per dag. Bagage wordt vervoerd.

De pelgrimstocht langs het Willibrordpad is een initiatief van retraitecentrum De Spil in Maarssen en wordt in 2017 voor de zesde keer georganiseerd.

Voor meer informatie: www.pelgrimstochten.org en www.retraitecentrum.nl

Raad van Kerken in Nederland | Koningin Wilhelminalaan 5 | 3818 HN AMERSFOORT | 033-4633844 | rvk@raadvankerken.nl

Site design: SyncCP; techniek: SiteCan