Hartige Samaritaan

Met een groep van meer dan 30 christelijke studenten uit Delft is de Stichting Hartige Samaritaan een pop-up restaurant, samen met vluchtelingen, aan het opzetten. Het restaurant zal open zijn van 25 februari t/m 25 maart 2017 in Delft. In dit restaurant zullen Nederlander en vluchteling samenwerken om het restaurant te runnen. Zo maken de vluchtelingen op een laagdrempelige manier kennis met de Nederlandse taal en cultuur en krijgen ze een gezicht in Nederland.

Op 8 december 2016 is er een crowdfundingactie van start gegaan om dit restaurant te kunnen starten. Stichting Hartige Samaritaan vraagt mensen om haar berichten/post/facebookpagina/tweets etc. te delen op social media. Op deze manier kan de crowdfundingactie een succes worden en de vluchtelingen op weg te helpen in de Nederlandse maatschappij.

Meer informatie vindt u op de website: www.hartigesamaritaan.nl
of op Facebook: www.facebook.com/HartigeSamaritaan.

Foto: Facebook

Raad van Kerken in Nederland | Koningin Wilhelminalaan 5 | 3818 HN AMERSFOORT | 033-4633844 | rvk@raadvankerken.nl

Site design: SyncCP; techniek: SiteCan