Rotterdam, 31 december 2016: Gids internationale en migrantenkerken

Speciale december-aanbieding Gids voor Christelijke Internationale Gemeenschappen in Rotterdam!

Wist u dat Rotterdam vijf Chinese en vier Arabischtalige kerken heeft? Dat in sommige kerken meer dan 40 nationaliteiten samenkomen? En dat sommige kerken een landelijke functie en uitstraling hebben binnen hun gemeenschap? Weet u wat al die internationale kerken eigenlijk doen en hoeveel mensen er in totaal komen?

In de Gids voor Christelijke Internationale Gemeen-schappen in Rotterdam (en omgeving) staan zo’n 170 internationale en migrantenkerken in Rotterdam Rijnmond, waarvan 152 in detail worden beschreven. Daarnaast bevat het boek algemene informatie over deze vaak ongeziene groep kerken, en een beschrijving van ontwikkelingen tussen 2007 en 2015. Hierdoor biedt het een zeldzaam inzicht in de dynamiek van het hedendaagse multiculturele gezicht van het christendom in de grote stad.

Speciale aanbieding: in de maand december is 1 exemplaar te koop voor € 12,50, en drie voor € 30,-! (normale prijs: € 14,90). De Gids is een publicatie van SKIN-Rotterdam, koepelorganisatie voor internationale en migrantenkerken in Rotterdam en omgeving. U kunt uw bestelling + afleveradres doorgeven via info@skinrotterdam.nl.

Foto: SKIN-Rotterdam