Burgum, 15 januari 2017: Avondviering

WEEK van Gebed voor de Eenheid

Op zondagavond 15 januari 2017 is er een viering in Burgum. Deze viering staat in het teken van “Jouw hand. Mijn glimlach”, het thema van de internationale week voor Gebed van Eenheid. De teksten voor deze internationale week voor Gebed van Eenheid worden ieder jaar door christenen uit een ander land voorbereid. Voor 2017, tevens het Reformatiejaar, zijn de teksten voorbereid door christenen uit Duitsland. In de viering zijn die teksten leidraad voor onze viering in Fryslân. Op deze manier willen wij de verbondenheid met christenen wereldwijd uitstralen.

Deze viering is voorbereid door de Raad van Kerken Burgum en de Raad van Kerken Fryslân. Het is voor het eerst dat er een Provinciale viering wordt georganiseerd in deze Week van Gebed voor Eenheid. Wij zien uit naar een inspirerende viering.

Zondag 15 januari 2017, avondviering Burgum, Kruiskerk, Nieuwstad 5.
Thema: 'Jouw hand. Mijn glimlach'.

M.m.v.: Raad van Kerken Burgum en Raad van Kerken Fryslân.

Foto: reliwiki/A. van Dijk.