Costa Brava, 10 jul. - 21 aug. 2016: Campingdiensten El Delfin Verde

In de zomervakantie worden op camping 'El Delfin Verde' (www.eldelfinverde.com) aan de Costa Brava voor het 44e jaar Neder­landstalige kerkdien­sten gehouden.

De camping vindt u net buiten het pittores­ke stadje Torroella de Mont­grí (Mas Pinell), ongeveer 60 km voorbij de Frans-Spaan­se grens, tussen de plaatsen l'Estartit en Pals.

Vanaf 10 juli tot en met 21 augus­tus 2016 begint de dienst elke zondag om 11.00 uur.

Voorgangers:

• 10, 17 en 24 juli: Ds. B. Coster, zendingswerker Spaanse Evangelische Zending (www.sez.st), predikant Iglesia Cristiana Reformado de Mataró (www.icrmataro.org), docent IBSTE Castelldefels (www.ibste.org);
  • 31 juli: Dhr. M. Hijkoop uit Gorinchem;
  • 7 augustus: Ds. B. Coster;
  • 14 en 21 augustus: Dhr. H. Herrera, uit Castelldefels uitgezonden door de European Christian Missions, www.ecmnederland.nl.

Op de camping is een klein liturgisch centrum met geluidsversterking en zitplaat­sen in de open lucht. Na de dienst is er gelegenheid om tijdens een kop koffie of een glas fris nog wat na te praten. De afgelopen jaren kwamen tijdens de 'topzondagen' meer dan 500 mensen bijeen om met elkaar in de open lucht de zondag te vieren. U wordt, wanneer u in de omge­ving verblijft, van harte uitge­nodigd de diensten bij te wonen.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Ds. B. Coster, e-mail: bcosternl@gmail.com.
Facebook: https://www.facebook.com/kerkdiensteldelfinverde?_rdr