Vluchtelingendienst Amersfoort, 18 juni 2016

Stichting Gave en ZOA organiseren op zaterdag 18 juni in de St. Joriskerk in Amersfoort een themadienst, waarin vluchtelingen – in Nederland en in de regio - bij God worden gebracht. De centrale vraag is wat het ons mag kosten om vluchtelingen hoop te geven. Allerlei mensen zullen tijdens deze bijzondere dienst een bijdrage leveren.

Tijdens de dienst zal de Syrische evangelist en pastoraal werker Samer Younan spreken. Fotograaf Jaco Klamer exposeert met een pre-view van een fototentoonstelling over vluchtelingen. Zangeres Elise Mannah levert een muzikale bijdrage. Ook verschillende vluchtelingen zullen hun verhaal vertellen. Verder is er ruimte voor samenzang en gebed. Het belooft een indrukwekkende samenkomst te worden. De kerk is open voor iedereen die mee wil doen.

De vluchtelingendienst wordt georganiseerd op de zaterdag voor Wereldvluchtelingendag (20 juni). Deze dag is door de Verenigde Naties ingesteld ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van het Vluchtelingenverdrag.
Meer informatie via ZOA.nl/vluchtelingendienst of gave.nl/vluchtelingendienst.

Datum: 18 juni 2016
Locatie: St. Joriskerk, Hof 1, Amersfoort
Toegang: gratis (collecte)
Tijd: inloop 19.30 uur, programma 19.45 uur – 21.30 uur

Foto: Raad van Kerken NL.