Poll wijst op zorg

Ruim 55 procent van de mensen die deze site bezoeken en de poll invullen zijn ontevreden over de richting van de oecumene. Op de vraag 'Gaat het de goede kant op met de oecumene in Nederland?' reageerden 58 personen. Van hen koos 55,1 procent voor 'nee', 29,3 procent koos voor 'ja' en 15,5 procent laat het in het midden.

De nieuwe poll gaat over Albert van den Heuvel zijn idee ten aanzien van de kantoren in Geneve. Bij het twaalfde lustrum van de Wereldraad in de Nieuwe Kerk te Amsterdam liet hij onlangs weten dat wat hem betreft het kantoor in Geneve kan verdwijnen of in ieder geval een stuk kleiner kan worden. Daarvoor in de plaats zouden er in de zes continenten kleinere regiokantoren kunnen komen. De mensen die bij de decentrale locaties werken zouden meer kunnen aansluiten bij wat mensen in een bepaald continent beweegt. Dat vindt hij. Maar vindt u dat ook? Stem en u krijgt automatisch de tussenstand.

Reacties: Geen berichten
De reageermogelijkheid is momenteel gesloten.