Leidschendam-Voorburg, 3 april 2016: Kanselboodschap

De gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg heeft besloten dat er in Leidschendam een Asielzoekerscentrum komt. De werkgroep ‘vluchtelingen en statushouders’ van de diaconie van Leidschendam heeft een plan opgesteld met de naam ‘VLUCHTELINGEN KUNNEN OP ONS REKENEN’.

In gezamenlijk overleg hebben de diaconieën van de kerken in Voorburg en, de Charitas bewegingen van de kerken in Leidschendam en Voorburg en de Raad van Kerken van Leidschendam- Voorburg dit plan overgenomen. Het actieplan zal worden aangeboden aan alle kerken in Leidschendam en Voorburg.

De werkgroep wil volgende week zondag 10 april starten met een handtekeningen -en posteractie. Mensen die dat willen, kunnen vanaf volgende week hun handtekening zetten op een lijst waarmee zij aangeven dat zij de actie willen ondersteunen. Zij kunnen ook een poster meenemen om thuis op te hangen. De gebundelde handtekeningenlijsten, uit de verschillende kerken, worden aan de wethouder en aan de politieke partijen aangeboden.

Bijlage: poster