Amsterdam: Medebewoners Leefgemeenschap gezocht

De Leefgemeenschap Slotervaart is een gemeenschap in oprichting. Als groep van negen huishoudens willen de bewoners gaan experimenteren met christelijk leven in Amsterdam Slotervaart. Dit willen zij samen doen als actieve buurtbewoners met extra tijd en aandacht voor de buurt, voor elkaar en geïnspireerd door de christelijke traditie. De woningen zijn inmiddels in aanbouw en worden tegen de Ark, wijkgebouw van de Protestantse Regenbooggemeente, aan gebouwd. De oplevering van de woningen is op 1 juli 2016.

De leefgemeenschap bestaat inmiddels uit zeven huishoudens en is nog op zoek naar mensen voor de laatste twee plaatsen, 45-65 jaar – V/M. (Sociale huur mogelijk.) Om in aanmerking te komen voor deze plek kan worden 'gesolliciteerd'.

Alle informatie vindt u via deze link [PDF]