Kerk wordt 'super gave design loft'

‘WOW is ongeveer het enige wat we konden uitbrengen hier op de redactie bij Roomed toen we deze loft tegenkwamen. Ok, ook zinnen als ‘dat wil ik ook’ of ‘ik wil daar wonen’ werden meteen geschreeuwd. Maar kun je het ons kwalijk nemen, als je dit appartement ziet? De loft, die zich uitspreidt over 400 m2 over de bovenste twee verdiepingen van een oude kerk uit 1853 in Notting Hill, Londen (nog een reden waarom we er zouden willen wonen), is een lust voor het oog’.

Zo schrijft de website Roomed.nl over een verbouwde kerk in de Londense wijk Notting Hill. De website heeft al eerder foto’s geplaatst van de verbouwde kerk en deze zijn nu opnieuw onder de aandacht gebracht via de social media.

‘Hoewel de kerk is omgetoverd tot een super moderne riante loft, voorzien van alle laatste technologische snufjes, zijn ook duidelijk oude gotische elementen bewaard gebleven, zoals de raambogen. Iets wat de loft nog indrukwekkender maakt’.

‘Qua inrichting knallen de kleuren paars/blauw en roze door het hele interieur. Zelfs de luiken bij het bad hebben deze kleur gekregen. De badkamer is wat ons betreft een soort balzaal waar we alleen al zo een hele dag in zouden kunnen verblijven. Onder andere DOS Architects zit achter dit geweldige project’.

Bron: website Roomed.nl