RvK Friesland: Taizé CD en jongerenreis

Op de cd staan de Taizéliederen die in het Liedboek zijn opgenomen, in een Friese vertaling. Ze zijn ook verschenen in de liedbundel 'Tachtich lieten út Taizé' (3e druk, uitgeverij Kok). De prachtige meerstemmige liederen hebben een meditatief karakter. Ze kunnen worden gezongen door een koor, in een kerkdienst, of bij een andere gelegenheid. De liederen op de cd 'Taizé yn it Frysk' worden gezongen door een koor en muziekgroep o.l.v. Jannie Brandsma.

De cd wordt op 20 maart gepresenteerd na een viering in het Nijkleaster in Jorwert en verschijnt in een koor- en muziek (inzing)versie. Beide cd’s zijn opgenomen in een boekje over Taizé. De kostprijs is € 15,-. Te bestellen via e-mail: g.s.groeneveld@ziggo.nl, of via de website van Jannie Brandsma, www.janniebrandsma.nl.

Download hier de poster van de Taizé CD.

Daarnaast wordt er van 1 t/m 8 mei 2016 ook een jongerenreis georganiseerd naar Taizé, vanuit Friesland en Groningen.

Download hier de poster van de Taizé Jongerenreis, waarop u alle informatie vindt.

Foto: Gerben Groeneveld