Ede, 16 april 2016: Ontmoetingsdag Kerken met Stip

‘Meewerken aan een nieuw begin: Gewoon doen!’ is het thema van de landelijke ontmoetingsdag van de Vereniging Kerken met Stip.

Kerken met Stip kunnen het verschil maken voor mensen in de knel. Zij zijn vaak geïsoleerd in de samenleving. Kerken kunnen geïnspireerd door het evangelie veel voor hen betekenen. Het gaat niet om grote dingen. Het gaat om heel gewone dingen: aandacht, steun, meeleven, zorg voor de familie. Door gewoon beschikbaar te zijn, kunnen kerken het verschil maken. En in het contact dat ze bieden, kunnen ze mensen weer een beetje vertrouwen geven op hun levensweg.

Om ons daarin te oefenen en elkaar te enthousiasmeren is de dag bedoeld. We gaan heel praktisch aan de gang. Er is een inspirerend en afwisselend programma met informatie, gesprek en muziek. En we kunnen van elkaar leren. We hopen dat velen zullen komen! Het definitieve programma volgt nog, maar we kunnen al wel zeggen dat we de ochtend interactief willen houden.

Tijd: 10.00-14.00 inclusief lunch.
Datum en adres: zaterdag 16 april 2016 van 10.00-14.00u Open Hof, Hoflaan 2 in Ede.
Opgeven: Hendrine Verkade, liefst via e-mailadres: kerken.met.stip@gmail.com (of telefonisch 06-13552954).

Download hier de vooraankondiging.