Nieuwe Poort naar Rotterdam

‘Het is geen gerucht, het is waar! De Nieuwe Poort heeft vanaf 1 januari 2016 ook een huis in Rotterdam’. Dat bericht ds. Ruben van Zwieten in het maandoverzicht van januari.

‘Je kunt ons in 2016 komen bezoeken in het prachtige Groot Handelsgebouw naast station Rotterdam Centraal. Een locatie die voor iedereen gemakkelijk te bereiken is. Houd de website in de gaten voor meer updates over ons tweede huis voor ontmoeting en inspiratie’. Het huis ligt aan de Weena 711.


Ruben van Zwieten geniet bekendheid, omdat hij op de rijke Amsterdamse Zuidas, vlakbij de VU, aanwezig is als predikant met een programma rond leren, vieren en dienen. Met populaire thema’s, afgestemd op het management, probeert hij kerk en hedendaagse cultuur te verbinden. Om die reden heeft Klaas van der Kamp zijn boek ‘Raven’, resultaat van de eerste jaren inzet voor de Raad van Kerken in Nederland, twee jaar geleden gepresenteerd in de ‘kerkzaal’ van Ruben van Zwieten. De Amsterdamse predikant werd eerder verkozen als theoloog van het jaar. 


Bron: Maandbericht De Nieuwe Poort

Raad van Kerken in Nederland
Koningin Wilhelminalaan 5
3818 HN AMERSFOORT

Facebook Twitter LinkedIn
phone033-4633844
emailrvk@raadvankerken.nl