Welkom Nederland

Justice and Peace heeft afgelopen week de factsheet ‘Welkom Nederland’ gepubliceerd, over inspirerende voorbeelden van burgerinitiatieven met en voor vluchtelingen. Met de factsheet wil deze stichting bijdragen aan een andere, positievere beeldvorming rondom vluchtelingen in Nederland.

De factsheet is hier te vinden: www.justiceandpeace.nl//20151217.Factsheet.Welkom.Nederland.pdf

Met de factsheet heeft Justice and Peace ook de Facebook-pagina ‘Welkom Nederland’ gelanceerd, waar lokale initiatieven op nationaal niveau gedeeld kunnen worden: www.facebook.com/WelkomNederland/.

Met deze Facebook-pagina worden lokale burgerinitiatieven in de spotlights gezet, om een ander geluid te laten horen, mensen in contact met elkaar te brengen en de stille meerderheid te inspireren om zich positief uit te spreken voor de opvang, ondersteuning en begeleiding van vluchtelingen.

Meer informatie: www.justiceandpeace.nl.