Save the Date: 7 november, Beraadsdag Vluchtelingen

Op 7 november houdt de projectgroep Vluchtelingen van de Raad van Kerken haar jaarlijkse beraadsdag in de Bergkerk Amersfoort. U bent van harte welkom deze dag bij te wonen, de toegang is gratis en voor de lunch wordt gezorgd.

Tijdens deze dag zullen Geesje Werkman (Kerk in Actie), John van Tilborg (Stichting Inlia) en Tim Noordhof (Vluchtelingenwerk Nederland) inleiding-en en themagroepen verzorgen over de actualiteit van de huidige instroom nieuwe vluchtelingen. Wat kunnen kerken hierin doen? Wat zijn best-practises?

Het tweede hoofdthema is de stand van zaken als het gaat om de Bed-Bad-Brood-voorzieningen, een jaar na de uitspraak van het Europees Comité voor Sociale Rechten en de Centrale Raad van Beroep. In de themagroepen die volgen is er tijd en ruimte voor meer verdieping en het uitwisselen van ervaringen.

Download het programma via deze link [PDF].

Aanmelding via e-mail rvk@raadvankerken.nl. Aanmelden vóór 4 november.

Adres Bergkerk: Dr. A. Kuyperlaan 2, 3818 JC Amersfoort.

Foto: bergkerkamersfoort.nl.