Breda, 17 oktober: Fotowedstrijd Wereldarmoededag

Op 17 oktober is het Wereldarmoededag. Het magazine Meer met Minder (voorheen Armoede in Breda) organiseert dit jaar een fotowedstrijd om armoede in beeld te brengen! Helpt u mee om de wedstrijd en bijhorende tentoonstelling tot een succes te maken?

De expositie is op 17 oktober 2015 in de Lutherse Kerk, Veemarktstraat 11 te Breda, waar hij te bezichtigen is tot eind november 2016. Op die dag is er in de voor- en achtertuin van de Lutherse Kerk een uniek ontmoetingsmoment!

Verschillende activiteiten worden georganiseerd met de bedoeling het taboe dat op armoede rust te doorbreken en mensen op de expositie te wijzen. Mensen die zelf met armoede kampen of te kampen hebben gehad delen hun ervaringen. Alle supporters van deze crowdfundingcampagne zijn uitgenodigd om 17 oktober mee te beleven!

Voor deze tentoonstelling en het programma in de voor- en achtertuin is Meer met Minder op zoek naar supporters en sponsors! Denk bijvoorbeeld aan: een dubbelzijdige fotowand (verplaatsbaar), fotolijsten en promotie, vervoer van de expositie en aankleding. Ook om de opening feestelijk te maken zijn er hapjes en drankjes nodig en bloemen of cadeautjes om de jury en andere vrijwilligers te bedanken.

Kijk op www.voorjebuurt.nl/campaigns/wereldarmoededag-in-breda/ hoe u kunt helpen.

Meer informatie over Meer met Minder vindt u hier.