Brielle, 26 september: Brielle Lezing met Leo Fijen

Zaterdag 26 september spreekt Leo Fijen in Brielle tijdens de eerste ‘Brielle Lezing’. Thema is 'Dienstbaar zijn vanuit je geloof; hoe geloof ons motiveert om dienstbaar te zijn'.

De Brielle Lezing is een nieuw initiatief van de Bisschoppelijk Brielse Commissie en dient ter afsluiting van het bedevaartseizoen van de bedevaartskerk de HH. Martelaren van Gorcum.

Na de lezing gaan de aanwezigen in gesprek met de inleider. Diaken André van Aarle is de gespreks-leider. Leo Fijen is jarenlang presentator geweest van RKK-programma’s als ‘Kruispunt’, en is nu hoofdredacteur van de afdeling Journalistiek van de KRO-NCRV. Diaken André van Aarle is lid van het pastoraal team HH. Clara en Franciscus, bisdom Rotterdam.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom. Aanmelden via het bureau van het bisdom (tel. 010 - 281 51 71, per mail: bureau@bisdomrotterdam.nl)

Om 13.30 uur is er ontvangst met koffie/thee. Lezing en gespreksronde van 14.00 uur tot 15.30 uur. De middag wordt afgesloten met een informeel samenzijn tot 16.00 uur. Adres: De Rik 5 te Brielle.

Download hier de flyer.

Raad van Kerken in Nederland
Koningin Wilhelminalaan 5
3818 HN AMERSFOORT

Facebook Twitter LinkedIn
phone033-4633844
emailrvk@raadvankerken.nl