19-21 juni: Kerkennacht Nederland

Kerkennacht 2015 vindt plaats in het weekeinde van 19-21 juni. Veel kerken hebben hun programma al klaar en ingevuld op de website: www.kerkennacht.nl. Hier kunt u o.a. zien welke kerken zich inmiddels hebben aangemeld, al over de 50 uit bijna heel Nederland.

Openingsact
Er komt een gemeenschappelijke act voor het gehele land, via Facebook. Het thema is ook dan: 'Kerk binnenstebuiten'. Wat hebben wij in huis, dat we aan iedereen willen laten zien?

Als Kerkennacht voorbij is, wordt er tussen de deelnemers uitgewisseld op woensdag 24 juni in het Dienstencentrum te Utrecht. Aanvang: 17.00u. Er is ook een broodje. Aanmelden kan nog tot maandag 22 juni.

Contact: Stichting Kerkennacht Nederland, postbus 371, 2501 CJ, Den Haag, info@kerkennacht.nl, Website: www.kerkennacht.nl, Facebook: Kerkennacht.

Meer informatie vindt u hier [PDF]