Hattem, 13 september: De bijbel in een uur

Op zondag 13 september speelt Kees Posthumus de voorstelling ‘Inpakken en wegwezen’ op de Hezenberg in Hattem. De voorstelling begint om 14.00 uur.

‘Inpakken en wegwezen’ is een actuele en vrolijke hervertelling van het verhaal over de uittocht uit Egypte, inclusief alle tien plagen. Het verhaal vertelt hoe een volk dat in slavernij leeft met God aan zijn zijde een weg naar de vrijheid vindt, dwars door de Rode zee. Elk jaar viert het Joodse volk deze uittocht tijdens Pesach.

De voorstelling opent met het verhaal ‘De eerste dans’, een verrassend en muzikaal verhaal over hoe God de mensen leert dansen. Na ‘Inpakken en wegwezen' volgen enkele korte verhalen uit het Nieuwe Testament, zoals de wonderlijke spijziging en de Emmaüsgangers.

Kees Posthumus is verhalenverteller. Met zijn vroom en vrolijk opnieuw vertelde Bijbelverhalen wil hij zijn publiek vermaken, verrassen en tot nieuwe inzichten brengen.

Locatie: Landgoed Hezenberg;
Tijd: 14.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur);
Kosten: € 15,- p.p. incl. koffie/thee en na afloop een drankje.

U kunt zich aanmelden via de website: www.hezenberg.nl.