Zeeuwse start estafette

De kerken in Zeeland staan in de startblokken voor de estafette. De grote estafettekaars met kandelaar heeft zijn opwachting gemaakt; compleet met aparte reiskist, reisdeken en reistas. De kaars heeft een plaats gekregen in de dienst van de gereformeerde kerk van zondag 25 mei, aldus de organisatie vanuit Oostburg. Op 1 juni is de kaars geplaatst bij een rooms-katholieke kerk en op 8 juni in een hervormde kerk. Op de betreffende zondagen wordt ook de jubileumkrant verspreid. Er zijn bij de Raad nog steeds exemplaren van de krant te bestellen, hoewel er ook al zo'n 35.000 exemplaren zijn verspreid. De krant is niet alleen bedoeld als informatiebulletin voor 21 juni, maar dient ook een algemeen informerend karakter. De lezers krijgen een beeld van de oecumene anno 2008.