Ambassadeursdag 22 mei

IKV Pax Christi nodigt u uit voor de Ambassadeursdag van 22 mei.

De ambassadeursdag is de voorbereidingsdag voor de vredesweek van 21 tot 29 september. De deelnemers gaan in gesprek over Syrië en de weg naar vrede, er worden ook handreikingen gedaan hoe vrede op de vredeszondag in de viering kleur te geven en hoe in Nederland samen vrede op de agenda te zetten.

Bijzondere sprekers, inspirerende workshops, verhalen van over de grens en niet te vergeten lekker eten! Dit vindt u allemaal op de Ambassadeursdag. Het programma van de Ambassadeursdag met Minister van Vrede Jörgen Raymann en staatssecretaris Merlijn Twaalfhoven ziet er als volgt uit:

Praktische informatie:
Inschrijven door te klikken op de link helemaal onderaan.

Dagvoorzitter: Caecilia van Peski, bestuurslid IKV
Datum: woensdag 22 mei
Tijd: 16.00-21.15 uur
Locatie: Meeting Plaza, Godebaldkwartier 20, 3511 DX, Utrecht
Routebeschrijving Meeting Plaza

Programma:

16.00 – 16.30 u. Ontvangst met koffie en thee
16.30 – 17.45 u. Plenair programma
17.45 – 18.45 u. Soep en broodjes
18.45 – 19.40 u. Workshopronde 1
19.50 – 20.45 u. Workshopronde 2
20.45 – 21.15 u. Afsluiting + borrel

Onder het motto 'Act for Peace' vraagt IKV Pax Christi aandacht voor slachtoffers en moedige vredesactivisten en wordt er samen naar manieren gezocht om de weg naar vrede te gaan. Voor jongeren, voor gemeenten en voor kerken zijn er in de workshops mogelijkheden om aan de slag te gaan. Het land waar dit jaar in het bijzonder aandacht voor wordt gevraagd is Syrië.

Ambassades en vrijwilligers komen op de Ambassadeursdag inspiratie, kennis en kunde op doen om zelf aan de slag te gaan met vredesactivisme in de Vredesweek.

Wilt u meedoen en Syrische gasten horen?
Geef u dan op via deze link ('Meld je aan voor de Ambassadeursdag') en u vindt tevens meer informatie.